Suodata artikkelit

Maatalousmuovien kierrättäminen ja hävittäminen

Kuluneen kevään ja kesän aikana yrityksiltä on tullut useita tiedusteluja Lapecolle koskien maatalousmuovien kierrättämistä. Maatalousmuoveja voi kierrättää Lapecon toimialueella käyttämällä MTK:n ja Itä-Suomen Murskauskeskuksen maksullista maatalousmuovien noutopalvelua.
Lue lisää

Juhannus aiheuttaa muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäiviin

Arkipyhät aiheuttavat muutoksia ajoreitteihin.. Alta löydät reittien muutokset päiväkohtaisesti.

Oman astiasi normaalin tyhjennyspäivän voit tarkistaa ja tarvittaessa myös tulostaa keräys- ja tyhjennysaikatauluistamme.  Aikataulut päivitetty 7.6.2020.
Lue lisää

Pehmeät ja kapeat tiet saattavat aiheuttaa häiriöitä jäteastioiden tyhjennyksiin

Keväinen aurinko sulattaa lumia ja pehmentää pienimpiä teitä. Raskaalla jäteautolla suoritettava astiatyhjennys pehmeän ja kapean tien varrella saattaa olla turvallisuusriski. Jäteastioiden tyhjennyksissä saattaa esiintyä paikoittain häiriöitä huonokuntoisten teiden vuoksi.

Pahoittelemme mahdollista haittaa. 
Lue lisää

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi