Uusi asiakaslehtemme ecoVIESTI ilmestyy pian

Tämän vuoden asiakaslehtemme -ecoVIESTI 2023 jaetaan postitse viikolla 35.

Jaamme vuosittain paikallisen jätehuollon ajankohtaislehteä -ecoVIESTIÄ. Seuraava ecoVIESTI jaetaan viikosta 35 lähtien kaikkiin Enontekiön, Inarin, Muonion, Pelkosenniemen, Kemijärven, Kittilän, Sallan, Savukosken ja Sodankylän talouksiin julkisena tiedotteena. Osoitteellisena jakeluna lehti lähetetään niille, jotka omistavat alueelta asunnon, mutta asuvat muualla.

Tulevaan lehteen on koottu tietoa Inarissa ja Kittilässä lokakuussa alkavasta pakkausjätteiden kiinteistökohtaisesta keräyksestä. Ääneen pääsevät myös arjen jätehuollon avaintekijät -jätteenkuljettajat.

Lehti löytyy Lapecon verkkosivuilta osoitteesta lapeco.fi/jateneuvonta. Asiakaslehti on yksi osa jätehuollon perusmaksuilla tuotettavaa jätehuollon neuvontaa.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi