Lapin Jätehuolto kuntayhtymän ecoASEMAT avoinna myös kolmena syyslauantaina

ecoASEMAT palvelevat normaalien aukioloaikojen lisäksi kolmena peräkkäisenä lauantaina 18.9., 25.9. ja 2.10.2021 klo 10-14.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymän kymmenen ecoASEMAA ovat avoinna normaalien aukiolojen lisäksi kolmena syyslauantaina 18.9., 25.9. ja 2.10.2021 klo 10-14. Lisätyt aukioloajat mahdollistavat asioinnin myös viikonloppuisin. Jätteet kannattaa lajitella jo lastausvaiheessa, jotta asiointi olisi vaivatonta. Asiointi tapahtuu kuten arkisinkin.  

Ennen käyntiä kannattaa tarkistaa, mitä jätelajeja kullakin ecoASEMALLA vastaanotetaan. Osalla pienistä ecoASEMISTA vastaanotettavien jätelajien valikoima on suppeampi kuin toisilla.  


Jätehuollon perusmaksua vastaan 700 kg maksullista jätettä

Vuoden 2021 alusta lähtien jätehuollon perusmaksua vastaan saa tuoda mitä tahansa asemalla vastaanotettavaa maksullista jätettä 700 kg/perusmaksu/vuosi. Pienemmillä ecoASEMILLA käytössä on tilavuusperusteiset hinnat, joten ilmaisraja on 20 jätesäkkiä/2 jarruttoman peräkärryn kuormaa/perusmaksu/vuosi. 

ecoASEMILLA maksutta vastaanotettavia jätteitä ovat kotitalouksien vaaralliset jätteet, sähkölaiteromut, metalliromut, puutarhajätteet, ajoneuvojen renkaat, pahvit, kartongit sekä pakkauslasi (lasipurkit ja pullot).  

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi