Lapin Jätehuolto kuntayhtymä siirsi laskutuksen Ropo Capital Oy:lle

Lapin Jätehuolto kuntayhtymän laskujen elinkaaripalvelut siirtyivät vuoden alussa Ropo Capital Oy:lle.

Jatkossa maksamiseen liittyvissä asioissa kuten eräpäivän siirrossa ja maksusuunnitelmien teossa asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä Ropo Capitalin asiakaspalveluun. Jätehuoltopalveluihin, kuten kiinteistön jäteastian tyhjennyksiin tai ecoASEMIEN palveluihin liittyvissä asioissa palvelemme tuttuun tapaan  asiakaspalvelussamme ja asemilla. 

Mikä muuttui?

Asiakkaalle päin muutos ei oikeastaan näy muuten kuin, että laskujen tilinumero muuttui ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu hoituu jatkossa Ropo Capitalin kautta. Muutoksen myötä aiemmin Lowell Suomi Oy:n hoitamat huomautus- ja kehotuslaskut sekä perintä siirtyvät niin ikään Ropo Capital Oy:lle. 

Maksuneuvonta 

Laskujen maksamiseen liittyvissä asioissa kuten eräpäivän siirrossa, maksusuunnitelmissa ja perintäasioissa yhteydenotot Ropo Capital Oy:hyn. 

Ropo Capital Oy
Asiakaspalvelu ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15
numerossa 09-4246 1348
asiakaspalvelu@ropocapital.fi
Ropo Online 24/7 www.ropo-online.fi

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi