Lapeco varautui talvilomalaisten tuloon lisäämällä alueellisen keräyksen tyhjennyksiä

Lapeco on pyrkinyt jälleen vastaamaan kevättalven lomasesonkiin tihentämällä alueellisen keräysverkoston tyhjennyksiä.

Lapeco on pyrkinyt jälleen vastaamaan kevättalven lomasesonkiin tihentämällä alueellisen keräysverkoston tyhjennyksiä toimialueemme hiihtokeskuksissa. Vallitseva aika asettaa kuitenkin haasteita tyhjennystarpeiden arvioinneille ja siksi pyydämmekin kärsivällisyyttä, mikäli jonkin astian tyhjennystarpeen arviointi ei ole onnistunut.

Huomasitko astian, jonka ympärillä on paikkaan kuulumatonta tavaraa tai astian olevan jo ihan täynnä? Tyhjennystarpeesta ja muista huomioista voi ilmoittaa Asiointi -sivuilta löytyvällä lomakkeella: palautetta keräyspisteestä  tai soittamalla asiakaspalveluumme: 040 3511 771 (ma-pe klo 9.00–15.30). 

TÄRKEÄÄ: Tiesithän, että alueellisen keräysastian käyttö edellyttää erillisen vuosimaksun maksua? Aluekeräysastian käytöstä peritään taksamme mukaiset vuosimaksut. Hintatietoja löydät Hinnat -sivulta.


Alla olevassa kuvassa aluekeräysastia ekopisteen yhteydessä Kemijärvellä.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi