Lapeco ottaa käyttöön tekstiviestitiedotuksen

Lapeco laajentaa tiedottamistaan ottamalla käyttöön tekstiviestipalvelun. Viesteillä tiedotetaan jätehuoltoon liittyvistä ajankohtaisista muutoksista ja häiriöistä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tilanne, jossa kiinteistön jäteastiaa ei ole päästy tyhjentämään kelirikon taikka lumiesteen vuoksi. 

Tekstiviestipalvelu on asiakkaalle maksuton ja sillä tiedotetaan kaikkia Lapecon asiakkaita. Tekstiviestin lähettäjänä on Lapeco. Tekstiviestipalvelu on yksisuuntainen eli viesteihin ei voi vastata. 

Tarve päivittää yhteystiedot? Asiakkaat voivat päivittää yhteystietonsa Lapecolle nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Saitko tekstiviestin entisen asuinpaikkasi jätehuollosta? Tuolloin kannattaa ottaa yhteyttä Lapecon asiakaspalveluun, jotta voidaan varmistua, ettei käytössä ole jätehuoltopalveluja, jotka ovat jääneet voimaan.

Mikäli tekstiviestien lähettämisen haluaa kieltää, voi sen tehdä nettisivujen lomakkeella https://lapeco.fi/asiointi/tekstiviestitiedotuksen-peruuttaminen tai ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi