Karhujärven aluekeräysastiat poistettu käytöstä

Lapecon ylläpitämä kotitalouksien polttokelpoisen jätteen aluekeräyspiste Sallan kunnan Karhujärvellä on poistettu käytöstä

Lapin Jätehuolto kuntayhtymän ylläpitämä kotitalouksien polttokelpoisen jätteen aluekeräysastia Sallan kunnan Karhujärvellä osoitteessa Joutsijärventie 23 on poistettu käytöstä 18.11.2019 sijoittamista koskevan sopimuksen päättymisen vuoksi. Kuntayhtymä selvittää mahdollisuutta korvata keräyspaikkaa.  

Karhujärven poistettua pistettä seuraavat lähimmät keräyspaikat ovat osoitteessa Karhujärventie 340, josta löytyy keräys myös pakkauslasille ja metallille sekä Hirvasvaarassa ja Paloperäntien risteyksessä. Pahoittelemme poistosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

TAUSTAA:

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä ylläpitää toimialueellaan kotitalouksille tarkoitettuja polttokelpoisen jätteen aluekeräysastioita, joiden käytöllä voi korvata kiinteistökohtaisen jäteastian käytön. Astiaverkostoa ylläpidetään, huolletaan ja päivitetään tarpeen mukaan. 

Aluekeräysastian käyttäjä toimittaa itse polttokelpoiset jätteet aluekeräysastiaan. Astioiden käytöstä peritään aluekeräysmaksu kerran vuodessa. Aluekeräysastiaa saavat käyttää vain ne taloudet, jotka eivät sijaitse kiinteistöittäisen keräyksen alueella. Alueet voi tarkistaa netistä tai tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme.

 

Aluekeräysastiat kartalla:

www.kierratys.info

Kiinteistöittäisen keräyksen ja alueellisen keräyksen kartat kunnittain:

https://lapeco.voog.com/toimintamme/maaraykset

  

Ystävällisesti

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä, Lapeco

Osa puhdasta Lappia


Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi