Jätehuoltomääräykset ja jätelaki – infotilaisuudet taloyhtiöille

Kiinteistöliitto Lappi ry ja Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco järjestävät jätelain ja paikallisten jätehuoltomääräysten infotilaisuudet Kemijärvellä 30.8.2022 klo 17 ja Sodankylässä 6.9.2022 klo 17.

Tilaisuudet ovat suunnattu taloyhtiöille ja isännöitsijöille, mutta ovat avoimia ja maksuttomia kaikille muillekin kiinnostuneille. Molempiin tilaisuuksiin on rajoitettu määrä paikkoja. Siksi osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumiset Kemijärvelle 22.8.2022 mennessä ja Sodankylään 29.8.2022 mennessä Kiinteistöliitto Lapin nettisivujen kautta osoitteessa: https://lappi.kiinteistoliitto.fi/tapahtumat/

Tilaisuuksissa Lapecon viestintäpäällikkö Aila Kauppila on kertomassa Enontekiön, Inarin, Kemijärven, Kittilän, Muonion, Pelkosenniemen, Sallan, Savukosken ja Sodankylän uusista kunnallisista jätehuoltomääräyksistä, jotka ovat päivitetty vastaamaan Suomen uutta jätelainsäädäntöä.

Tilaisuuksissa käydään taloyhtiöiden näkökulmasta läpi määräysuudistuksen keskeisimpiä asioita, kuten hyötyjätteiden erilliskeräysvelvoitteita Inarin, Kemijärven, Kittilän ja Sodankylän kuntien taajamissa vähintään viiden asuinhuoneiston kiinteistöissä sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöissä.

Kahvitarjoilu pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi