Jäteastioiden tyhjennysaikataulut vuodelle 2023

Jäteastioiden ajoreittien tyhjennysaikataulut ovat päivitetty vuodelle 2023. Aikataulut ovat esitetty kunnittain ladattavina ja tulostettavina pdf -tiedostoina.

Aikataulut löytyvät Keräys ja tyhjennysaikataulut sivulta. 

Tarvitsetko listauksen oman jäteastiasi tyhjennysviikoista? Tilaa se asiakaspalvelustamme. Lähetämme aikataulun maksutta. 

Jätehuoltoon liittyvistä ajankohtaisista muutoksista ja häiriöistä tiedotamme tekstiviestitse kaikkia toimialueen asiakkaita, joiden puhelinnumero on Lapecon asiakasrekisterissä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tilanne, jossa kiinteistön jäteastiaa ei ole päästy tyhjentämään kelirikon taikka lumiesteen vuoksi. Tekstiviestipalvelu korvaa tyhjennyspäivämuutosten lehti-ilmoitukset ja aiempina vuosina laskujen liitteissä olleet muutosaikataulut. 

Tekstiviestipalvelu on maksuton. Viestin lähettäjänä on Lapeco. Palvelu on yksisuuntainen eli viesteihin ei voi vastata. 

Asiakkaat voivat päivittää yhteystietonsa Lapecolle nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Mikäli tekstiviestien lähettämisen haluaa kieltää, voi sen tehdä nettisivujen Tekstiviestitiedotuksen peruuttaminen -lomakkeella tai ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi