Ajoneuvovaaka pois käytöstä Ivalon ecoASEMALLA ke 2.11.2022

Vaakajärjestelmän siirron vuoksi ajoneuvovaaka on poissa käytöstä koko keskiviikkopäivän ajan.

Ivalon ecoASEMALLA tehdään uudistustöitä, joiden tarkoituksena on sujuvoittaa alueella asiointia. Muun muassa jätekuormien vastaanotto- ja asiakkaiden neuvonta paranevat, kun asemahoitajan vastaanottorakennus asennetaan ajoneuvovaa’an viereen keskiviikkona 2.11.2022. Vaakajärjestelmän siirron vuoksi ajoneuvovaaka on poissa käytöstä koko keskiviikkopäivän ajan. 

Mikäli mahdollista, yritysasiakkaiden kannattaa siirtää asiointia asemalla edelliselle tai seuraavalle päivälle. Kotitalousasiakkaiden asiointi tapahtuu pääosin normaalisti.

Lisätietoja asemalla vastaanotettavista jätelajeista ja yleisiä toimintaohjeita nettisivujemme Ivalon ecoASEMAN omalta sivulta: https://lapeco.fi/yhteystiedot/ecoasemat/ivalon-ecoasema

Kuvakarusellissa kuvia Ivalon ecoASEMALTA 11.10.2022.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi