Pääsiäisen arkipyhät aiheuttavat poikkeuksia jätehuoltoon

Pääsiäisen arkipyhät vaikuttavat Lapecon toimialueella jäteastioiden tyhjennyspäiviin.

Pyhäpäivinä jäteautoilla ei suoriteta pääsääntöisesti jäteastioiden tyhjennyksiä, joten päiville osuvia tyhjennyksiä paikataan useimmiten etu- ja jälkikäteen. Arkipyhien aikaan kannattaakin varautua siihen, että kiinteistön jäteastia tyhjennetään 1-2 päivää normaalia tyhjennyspäivää aikaisemmin tai myöhemmin.

Ensimmäisellä pääsiäisviikolla 3.-9.4.2023 (viikko 14) jäteastian tyhjennyspäivä voi aikaistua niillä kiinteistöillä, joiden normaali tyhjennysajankohta osuu kyseiselle viikolle. Pääsiäisviikonlopun jälkeiselle viikolle osuvia tyhjennyksiä tehdään jälkikäteen samalla viikolla.

Jäteastian normaalin tyhjennyspäivän voit tarkistaa tyhjennysaikataulut -sivulta.

Lapecon ecoASEMAT sekä toimistot ovat suljettuja arkipyhäpäivinä. Normaalit aukioloajat voi tarkistaa yhteystiedot -sivulta.

Iloista pääsiäistä kaikille!

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi