Osallistu uusista jätehuoltomääräyksistä kertovaan webinaariimme 25.10.2022

Kiinteistöliitto Lappi ry ja Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco järjestävät maksuttoman ja kaikille avoimen webinaarin tiistaina 25.10.2022 klo 17–18.30.

Jätehuoltomääräykset ja jätelaki – ajankohtaista taloyhtiöille Lapecon toimialueella -webinaarissa Lapecon viestintäpäällikkö Aila Kauppila kertoo uusista kunnallisista jätehuoltomääräyksistä, jotka ovat päivitetty vastaamaan Suomen uutta jätelainsäädäntöä.

Tilaisuuden aikana läpikäydään taloyhtiöiden näkökulmasta määräysuudistuksen keskeisimpiä asioita, kuten hyötyjätteiden erilliskeräysvelvoitteita Inarin, Kemijärven, Kittilän ja Sodankylän kuntien taajamissa vähintään viiden asuinhuoneiston kiinteistöissä sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöissä.

Webinaarissa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Kysymyksiä voi jättää etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta kohdassa "Kysymyksiä järjestäjälle"

Webinaariin tulee ilmoittautua Kiinteistöliitto Lappi ry:n nettilomakkeella maanantaihin 24.10. klo 16 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki webinaaripäivänä.

Linkki ilmoittautumissivulle:  https://lappi.kiinteistoliitto.fi/tapahtumat/nayta/?id=1125715

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi