Lapeco käynnisti jätteiden kuljetusten kilpailutukset Kemijärven ja Sodankylän kunnissa

Kemijärvellä ja Sodankylässä kotitalouksien kartonki-, lasi-, metalli- ja muovipakkausten kerääminen taajamissa ja sen läheisyydessä aloitetaan 1.10.2024. Kilpailutus sisältää pakkausjätteiden lisäksi polttokelpoisen jätteen kuljetuksen.

 

Tarjoukset Lapecolle viimeistään 10.6.2024

Kuljetusurakoiden tarjoukset tulee jättää viimeistään 10.6.2024 julkisten hankintojen HILMA-tarjouspalvelussa. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näkee palvelussa ilman kirjautumista, mutta dokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.

 

Mistä kilpailutuksen pakkausjätteet kerätään?

Pakkausjätteiden keräysvelvoite koskee 1.10.2024 alkaen Inarin ja Kittilän pakkausjätteiden erilliskeräysalueella sijaitsevia vähintään viiden asuinhuoneiston kiinteistöjä sekä alueen kunnan hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöjä.

Erilliskeräysalueiden kartat löytyvät verkosta osoitteesta www.infogis.fi/lapeco. Verkkosivun vasemman reunan valikosta valitaan pakkausjätteiden erilliskeräysalueet, jotta alueet ilmestyvät kartalle.

 

Lisätietoja 

Käyttöpäällikkö Janne Vuolli
puh. 0400 279 165
etunimi.sukunimi@lapeco.fi

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi