Koronaviruksen huomiointi Lapecon palveluissa

Jäteasemilla hoidetaan ainoastaan välttämätön asiointi poikkeustilan aikana ja noudatetaan valtakunnallisia ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Jäteasemilta ei saa ottaa mukaansa mitään jätteitä.
1. Jäteasemamme palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti, mutta pyydämme asiakkaitamme hoitamaan asemilla kuitenkin ainoastaan välttämättömät asioinnit poikkeustilan aikana.
2. Jäteasemien kierrätyspisteet on suljettu.
3. Muistutamme vapaa-ajan asuntojen tyhjennysten perumisesta, mikäli asunnot ovat tyhjillään poikkeustilan aikana.
2. Toimistot ovat suljettu toistaiseksi henkilöasioinneilta. Asiakaspalvelu ja neuvonta ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla.
3. Seuraa ohjeistusta ja palveluiden saatavuustilannetta verkko-osoitteessa: https://lapeco.fi/ilmoitustaulu. Päivitämme verkkosivulle tietoa palveluiden mahdollisista poikkeustilanteista.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi