Kittilässä jätteenkuljetuksen ajojärjestelyissä muutoksia, 400 kiinteistöllä jäteastian tyhjennyspäivä tai viikko vaihtuu

Kaikille muutosta koskettaville asiakkaille on lähetetty asiasta kirje. Kirjeessä kerrotaan tarkemmin, miten muutos vaikuttaa kyseisen kiinteistön jätehuoltopalveluun.

Kittilän kunnassa Lapecon järjestämiin jätteenkuljetuksen ajojärjestelyihin tehdään muutoksia. Jätteenkuljetusten hallittavuutta parannetaan, kun jäteautojen ajoreittejä uudistetaan. Reittiuudistusten taustalla on kunnallisen jätteenkeräyksen lisääntyminen Kittilässä. Noin 400 kiinteistölle tulee muutoksia jäteastian tyhjennyspäivään tai -viikkoon viikoista 8-10/2022 alkaen eli 21.2. alkavasta viikosta lähtien.

Muutos voi näkyä esimerkiksi jäteastian tyhjennyspäivän vaihtumisena keskiviikolta torstaille ja astian tyhjennysviikko vaihtua parittomilta viikoilta parillisille. Muutoksesta voi aiheutua joillekin kiinteistöille yksi ylimääräinen tyhjennys, jota ei laskuteta. Jäteastioille sovitut tyhjennysvälit säilyvät ennallaan.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme. Pandemia-aikana asiointimahdollisuus toimistoillamme vaihtelee voimassa olevien rajoitusten ja suositusten mukaan.


Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi