Kesätyöhön Lapecolle?

Kiinnostaisiko kesätyö paikallisen jätehuollon ja kiertotalouden parissa Lapin kauniissa maisemissa? Haemme kesätyöntekijää vahvistamaan kesäajalla toteutettavia ecoNOUTO- ja ecoKIERROS -palvelujamme.

Työssäsi pääsisit mukaan koko toimialueemme kiertävään jätekeräykseen, jossa tehtäväsi olisi avustaa eri jäte- ja hyötykäyttömateriaalien vastaanotossa sekä antaa kierroksen asiakkaille lajitteluneuvontaa. Käsittelisit myös metalliromun ja romuajoneuvojen noutotilauksia sekä romuajoneuvoista tehtäviä ilmoituksia. Työhösi voi sisältyä myös muita jätehuoltopalveluihimme liittyviä työtehtäviä, kuten alueiden kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. ecoKIERROKSEEN liittyvät työt sekä kunnossapitotyöt tehdään ulkona.

Innostuitko?

Hyvä, sillä odotamme hakijoilta kiinnostusta alaan sekä reipasta asennetta asiakaspalvelutyöhön osana Lapin kiertotalouden toteutumista. Työtehtävissä oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä. Työpäivien kesto voi vaihdella, mutta edellytämme, että työhön valittu voi työskennellä kokoaikaisesti keräyskierroksen aikataulun ja toimipisteiden aukioloaikojen mukaan.

Näitä tarjoamme:

  • Vaihtelevan työympäristön Lapin kauniissa maisemissa
  • Tilaisuuden työskennellä paikallisen jätehuollon työtehtävissä kiertotaloutta edistämässä
  • Reippaan ja mukaansa tempaavan työyhteisön

Oletko sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Odotamme kesätyöhömme hakevalta seuraavia asioita:

  • Reipas ja myönteinen asenne asiakaspalvelutyöhön
  • Valmius ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn
  • Täysi-ikäisyys
  • Ajokortti
  • Perus tietotekniset taidot

Näin haet

Haethan tehtävään 28.2.2024 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@lapeco.fi tai postitse osoitteeseen: Lapeco, Leviraitti 13, 99130 Sirkka. Lisää sähköpostiviestin otsikkoon tai kirjekuoreen merkintä "Kesätyöhakemus".

Kerrothan hakemuksessasi omasta taustastasi ja osaamisestasi -miksi juuri sinut tulisi valita? Laita rohkeasti hakemuksesi meille, sillä juuri sinä voit olla valitsemamme henkilö kesätyöntekijäksemme.

Lisätietoja kesätyöstä saat käyttöpäällikkö Janne Vuollilta, puh. 0400 279 165 tai etunimi.sukunimi@lapeco.fi.

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Olemme kunnallinen jätehuoltotoimija, joka hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät. Toimimme yhdeksässä Lapin kunnassa: Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Viidesosan koko Suomesta kattavalla toimialueellamme on noin 38 000 asukasta. Jätteiden vastaanottoon meillä on 10 ecoASEMAA sekä täydennämme tuottajayhteisöjen valtakunnallista ekopisteverkostoa. Olemme osa puhdasta Lappia!

Faktalaari

Työ: kesätyö

Hakuaika päättyy 28.2.2024

Työn kesto: 6.5.-16.8.2024 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: 2 370,89 €/kk

Työehtosopimus: KVTES


Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapeco

Lapeco hoitaa vakituisten asuntojen, loma-asuntojen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon palvelutehtävät sekä jätehuoltoviranomaisen tehtävät Enontekiöllä, Inarissa, Kemijärvellä, Kittilässä, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 9–15.30
puh. 040 3511 771
asiakaspalvelu@lapeco.fi